Työhyvinvointi, Ilmapiirikartoitukset, Henkilöarviot, Organisaation toiminnan kehittäminen, Johtamisen kehittäminen, Mittarit, Kyselyt, Tiimityön kehittäminen, Osaamiskartoitukset, DNLA, Kompetenssit, Rekrytoinnissa avustaminen, Henkilöstön kehittäminen

Yrityksesi tuottavin voimavara on henkilöstö.
Me kerromme, miten se tuottaa vielä paremmin.


Tee pikatesti. Katso miten juuri Sinä voit auttaa yrityksesi kasvuun. Valitse oma roolisi ja klikkaa painiketta.

»

Ontuvatko rekrytoinnit?

Onko teidän rekryissä kehittämisen sijaa? Arvioidaanko oikeita asioita, saavatko esimiehet tukea haastatteluihinsa, perehdyttämiseen…?  DNLA on erittäin hyvän tieteellisen taustan omaava arviomenetelmä, joka on laatusertifioitu ammatilliseen sovellusdiagnostiikkaan liittyen.  Se täyttää vaaditut kriteerit, on validoitu moneen eri maahan ja kulttuuriin ja on saatavilla usealla eri kielellä.  Toisin sanoen, jos haluat näiltä osin laatua osaksi arvioitanne, tässä sitä on. Yhteydenotto »