Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; RB_RichWidget has a deprecated constructor in /home/dnla/public_html/wp-content/plugins/rich-widget/rich-widget.php on line 37

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; slayer_Custom_widgets has a deprecated constructor in /home/dnla/public_html/wp-content/plugins/slayers-custom-widgets/slayer_Custom_Widgets.php on line 25

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/dnla/public_html/wp-content/plugins/slayers-custom-widgets/slayer_Custom_Widgets.php on line 51

Deprecated: Kutsuttu luokan WP_Widget metodi kantaluokassa RB_RichWidget, mitä on kehotettu välttämään versiosta 4.3.0 lähtien! Käytä sen sijaan metodia __construct(). in /home/dnla/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Ontuvatko rekrytoinnit? – DNLA Finland

Ontuvatko rekrytoinnit?

Onko teidän rekryissä kehittämisen sijaa? Arvioidaanko oikeita asioita, saavatko esimiehet tukea haastatteluihinsa, perehdyttämiseen…?  DNLA on erittäin hyvän tieteellisen taustan omaava arviomenetelmä, joka on laatusertifioitu ammatilliseen sovellusdiagnostiikkaan liittyen.  Se täyttää vaaditut kriteerit, on validoitu moneen eri maahan ja kulttuuriin ja on saatavilla usealla eri kielellä.  Toisin sanoen, jos haluat näiltä osin laatua osaksi arvioitanne, tässä sitä on. Yhteydenotto »


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/dnla/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/dnla/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373